Våra tjänster

Förberedelse

Vårt mål är alltid att vara så effektiva som möjligt. Därför försöker vi att förbereda oss så mycket som möjligt innan er ankomst till Stockholm. För att vi ska kunna hitta ett bra boende till er så är det viktigt att vi förstår era önskemål och förväntningar i ett tidigt skede. Att spendera dagar på visningar av boenden som egentligen inte är intressanta är något vi försöker undvika så långt det går.

Visningar och registreringar

När ni väl kommer till Stockholm för att titta på boenden så sker detta genom privata visningar av de objekt som vi valt utifrån era önskemål. En representant från Stockholm Relocation Service är alltid närvarande vid visningarna och ordnar transport mellan objekten. I detta skede hjälper vi också till med registrering hos skattemyndigheten, att öppna bankkonton samt anskaffande av svenskt ID-kort. Vid behov hjälper vi också till med ansökan till skolor eller andra organisationer.

Flytta in och bo

När det perfekta hemmet är funnet så ordnar vi ett hyreskontrakt och ser till att ert hus eller lägenhet är i bra skick innan inflyttning. Tillsammans med ägaren gör vi en genomgång och upprättar en inventarielista. Vi ser också till att överföringar av el-, vatten-, gas- och telefonabonnemang sker på ett korrekt sätt.
När ni har flyttat in så får ni listor med telefonnummer till viktiga instanser såsom sjukhus och läkarmottagningar i ert område. Vi rekommenderar er gärna våra favoritrestauranger och vill ni ha hjälp att gå med i den lokala tennisklubben så bistår vi med det också. Vi kommer att försöka göra vårt bästa för att er vistelse i Stockholm ska vara så trivsam och smidig som möjligt och kommer att finnas till hand under hela er vistelse.